INFORMATION & TRAVEL

Hier lees je alle praktische informatie zoals hoe het geregeld is met betrekking tot vervoer, de algemene regels en de huisregels die tijdens Kingzfest van toepassing zijn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PARTY-VERVOER

De samenwerking met Party-Vervoer.nl maakt het mogelijk om vanaf diverse opstapplekken in Nederland Kingzfest te bezoeken zonder zorgen over vervoer. Naast dat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken krijg je ook nog eens een extra korting op de busreis en de entree. KLIK HIER voor meer boekingen en info.

Eigen touringcar Ga je Kingzfest bezoeken met een grote groep vrienden of heb je zelf al een touringcar geregeld, check dan hieronder de mogelijkheden. Party-Vervoer Bij Party-Vervoer is het ook mogelijk om je eigen touringcar te regelen en daar wordt je dan ook bij ondersteunt. Zo zal je in samenspraak alle praktische zaken die hierbij komen kijken tot in de puntjes regelen. Maar daar houdt het niet bij op want Party-Vervoer zal je hier ook nog voor belonen. Interessant? Klik dan hier voor meer info.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Openbaar Vervoer

Je kan gebruik maken van lijn 16, 35 en 39 waar je vlakbij Suikerunie kan uitstappen bij de halte Atoomweg.

Pendelbussen Er worden geen pendelbussen ingezet omdat Suikerunie vanaf het hoofdstation goed is te bereiken. Er zullen uiteraard wel voldoende taxi’s aanwezig zijn mocht je daar gebruik van willen maken.

Kiss & Ride Wanneer je wordt afgezet en/of wordt opgehaald maak dan gebruik van de kiss & ride welke duidelijk staat aangegeven middels wegbewijzering.

Routebeschrijving Suikerunie is makkelijk bereikbaar en gunstig gelegen aan de Laan 1940-1945 (Ring West). Neem afslag Hoendiep en bij de zuidelijke rotonde kan je het Suikerunieterrein oprijden. Als navigatieadres kunnen de volgende coördinaten worden gebruikt: 53°12'39.4"N 6°32'37.0"E

Parkeren Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het Suikerunieterrein. Volg hiervoor de bewegwijzering en volg de instructies op van de eventueel aanwezige verkeersregelaar(s). Hier kan jij je auto parkeren op een bewaakte parkeerplaats voor slechts €5,-.

Fiets Vlakbij de ingang kan de fiets/brommer worden geparkeerd welke je vindt door de bewegwijzering te volgen. Let op want dit is geen bewaakte fietsenstalling.

Lopen De Suikerunie ligt op een dikke 20 minuten lopen vanaf het hoofdstation. Denk erom dat je het terrein betreedt via de fiets/loopbrug gelegen aan de Energieweg en niet via Laan 1940-1945. Daar is geen looproute!

CONTACT


Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze huisregels dan kunt u het contactformulier invullen.